Välkommen till våra gruppverksamheter och andra aktiviteter!

Alphakurs
Livet är värt att utforska! Onsdag 2 oktober 2019 börjar församlingens Alphakurs; en kurs för dig som vill ha möjlighet att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela dina perspektiv! Alpha är en kurs där grunderna i den kristna tron utforskas – på dina villkor. Onsdagar enligt schema, kl 18.30-21.
Anmälan och info: Seth Nilsson 073-726 51 85 och Ann-Kristin Berglund 073 054 34 47

Dopundervisning
Funderar du på att bli döpt och vill veta mer? Vi genomför dopundervisning varje gång det finns intressenter, antingen personligt eller i grupp.
Anmälan och info:  Seth Nilsson 0737 26 51 85

Ekumenisk bön för bygden
Tillsammans med andra församlingar i Hudiksvall träffad vi och ber för Hudiksvallsbygden.
Ojämna veckor: Fredag kl 12:00 i Baptistkyrkan
Jämna veckor: Lördag kl 10:00 i Höglidenkyrkan

Sommartid har vi bönesamlingarna på onsdagar kl 19 i Baptistkyrkan.

Hemgrupper
Då och då träffas ett antal grupper i församlingen i mindre hemgrupper, eller sk. ”cellgrupper”/”bönegrupper”, som är utformade lite som gruppen vill. Här får du på ett informellt sätt lära känna andra i församlingen, dela vad du har på hjärtat, läsa bibeln tillsammans, umgås och ta en fika i all enkelhet hemma hos någon.
För mer info: Seth Nilsson 0737 26 51 85

Kristendomsskola
TEENS Kristendomsskola är för dig som är 12 år eller äldre. Vi träffas några söndagar per termin, samtidigt som gudstjänsten. Först är vi med en stund på gudstjänsten, sen går vi ut samtidigt som söndagsskolan gör det. Vi använder materialet Ungdomsalpha. Ingen anmälan behövs utan det är bara att komma. I programmet står det när det är TEENS.
Ledare: Seth Nilsson, 073-726 51 85

Onsdagträffen
Varje onsdag kl 13:00 träffas daglediga för en stunds gemytlig gemenskap med sång, andakt enkelt fika och samtal. Gruppen består av vänner från församlingen och från vår stad, med dess närhet. Välkommen med oss i vinter!
Ledare: Gudrun Bengter, 0650-790 72

Tisdagskul
Varannan tisdag (jämna veckor) är du som går i årskus 4-7 välkommen till en rolig träff med mycket bus! Vi gör allt möjligt kul mellan himmel och jord.
Ledare och info: Wahku Htoo 073 058 54 17 och Seth Nilsson 073-726 51 85

Torsdagskul
Torsdag udda veckor kl 16:30 träffas ungdomar i åk 6-9 i Baptistkyrkan till aktiviteter och andakt. Här gör vi en massa olika saker, som att baka, bada, se på film, vara ute i naturen, sporta, leka lekar, spela bowling med mera. Vi har också en andakt under kvällen. Tveka inte att komma om du tycker det låter kul!
Ledare: Wahku Htoo 073 058 54 17 och Seth Nilsson, 073-726 51 85

Söndagsskola
Alla barn är välkomna på söndagsskolan, som pågår parallellt med söndagsgudstjänsten! Här får barnen sjunga och lära sig bibelns berättelser. Det blir också tid för lek, skoj och pyssel. Varje vecka får barnen en bibelvers – läs , prata om och öva den gärna hemma!
Ansvarig ledare: Wahku Htoo 073 058 54 17