Välkommen till våra gruppverksamheter och andra aktiviteter

Onsdagträffen
Varje onsdag kl 13:00 träffas daglediga för en stunds gemytlig gemenskap med sång, andakt enkelt fika och samtal. Gruppen består av vänner från församlingen och från vår stad, med dess närhet. Välkommen med oss i vinter!
Ledare: Gudrun Bengter, 0650-790 72

Torsdagskul
Torsdag udda veckor kl 16:30 träffas ungdomar i åk 6-9 i Baptistkyrkan till aktiviteter och andakt. Här gör vi en massa olika saker, som att baka, bada, se på film, vara ute i naturen, sporta, leka lekar, spela bowling med mera. Vi har också en andakt under kvällen. Tveka inte att komma om du tycker det låter kul!

Söndagsskola
Alla barn är välkomna på söndagsskolan, som pågår parallellt med söndagsgudstjänsten! Här får barnen sjunga och lära sig bibelns berättelser. Det blir också tid för lek, skoj och pyssel. Varje vecka får barnen en bibelvers – läs , prata om och öva den gärna hemma!

Kristendomsskola
TEENS Kristendomsskola är för dig som är 12 år eller äldre. Vi träffas några söndagar per termin, samtidigt som gudstjänsten. Först är vi med en stund på gudstjänsten, sen går vi ut samtidigt som söndagsskolan gör det. Vi använder materialet Ungdomsalpha. Ingen anmälan behövs utan det är bara att komma. I programmet står det när det är TEENS.

Ekumenisk bön för bygden
Tillsammans med andra församlingar i Hudiksvall träffad vi och ber för Hudiksvallsbygden.
Ojämna veckor: Fredag kl 12:00 i Baptistkyrkan
Jämna veckor: Lördag kl 10:00 i Höglidenkyrkan

Sommartid har vi bönesamlingarna på onsdagar kl 19 i Baptistkyrkan.