Verksamheter

Välkommen till våra gruppverksamheter och andra aktiviteter!

Alphakurs

Livet är värt att utforska! Torsdagen den 3 februari (obs – ändrat datum!) börjar vårens Alphakurs; en kurs för dig som vill ha möjlighet att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela dina perspektiv! Alpha är en kurs där grunderna i den kristna tron utforskas – på dina villkor. Under våren har vi samlingarna på tisdagar, enligt schema, kl 18.30-20.30 ca. Varje samling börjar med en enklare måltid, till självkostnadspris. I övrigt är kursen gratis.

Anmälan och info: Seth Nilsson 073-726 51 85

Alphakurs för seniorer

Livet är värt att utforska! Vid intresse kommer vi att i januari starta en Alphakurs för seniorer; en kurs för dig som vill ha möjlighet att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela dina perspektiv! Alpha är en kurs där grunderna i den kristna tron utforskas – på dina villkor. Vi kommer börja tisdagen 1/3-22 kl 12.00-14.00 ca, enligt schema. Varje samling börja med en enklare lunch, till självkostnadspris. I övrigt är kursen gratis.

Anmälan och info: Seth Nilsson 073-726 51 85

Alpha Youth

Den Alpha Youth-kurs vi planerar att starta i januari/februari är en spännande kurs för dig som är tonåring i högstadieåldern. Tillsammans med nya och gamla vänner kommer du att få utforska den kristna tron, ställa frågor och dela dina perspektiv! Alpha är en kurs där grunderna i den kristna tron utforskas – på dina villkor. Vi kommer tillsammans komma överens om den tid och dag som passar bäst. Varje samling börja med något enkelt vi äter tillsammans. I övrigt är kursen gratis.

Anmälan och info: Berith Nilsson 070-408 77 18

Betakurs/Bibelkvällar

I denna kurs får du bibelundervisning i olika ämnen som berör det kristna livet och vandringen med Gud. Gruppen ges även tillfälle att diskutera och samtala om kvällens ämne. Betakursens bibelkvällar är dels för dig som gått Alphakursen och vill veta mer, men även för dig som är kristen sedan kortare eller längre tid. Kursen börjar tisdagen den 25 januari 2022 och kommer att vara på tisdagar kl 18-20.30, enligt schema. Vi börjar varje tillfällen med en enklare måltidsgemenskap till självkostnadspris (20 kr). I övrigt är kursen gratis.

Anmälan och info: Seth Nilsson 0737 26 51 85

Dopundervisning

Funderar du på att bli döpt och vill veta mer? Vi genomför dopundervisning varje gång det finns intressenter, antingen personligt eller i grupp.

Anmälan och info:  Seth Nilsson 0737 26 51 85

Ekumenisk bön för bygden

Tillsammans med andra församlingar i Hudiksvall träffas vi och ber för Hudiksvallsbygden.
Ojämna veckor: Fredag kl 12:00 i Baptistkyrkan
Jämna veckor: Lördag kl 10:00 i Höglidenkyrkan

Hemgrupper

‘Med olika frekvens träffas ett antal grupper i församlingen i mindre hemgrupper, eller sk. ”cellgrupper”/”bönegrupper”, som är utformade lite som gruppen vill. Här får du på ett informellt sätt lära känna andra i församlingen, dela vad du har på hjärtat, läsa bibeln tillsammans, umgås och ta en fika i all enkelhet hemma hos någon.

Vill du gå med i en grupp eller veta mer? Kontakta Seth Nilsson 0737 26 51 85

Morgonbön

Må, on och fre kl 8.00-9.00 har vi morgonbön i församlingssalen. – Alla är välkomna!

Onsdagträffen

Varje onsdag kl 13:00 träffas daglediga för en stunds gemytlig gemenskap med sång, andakt enkelt fika och samtal. Gruppen består av vänner från församlingen och från vår stad, med dess närhet. Välkommen med oss i vinter!

Ledare: Gudrun Bengter, 0650-790 72

Söndagsskola

Alla barn mellan 3-12 år är välkomna på söndagsskolan, som pågår parallellt med söndagsgudstjänsten! (Yngre barn är välkomna i vuxens sällskap.) Här får barnen sjunga och lära sig bibelns berättelser. Det blir också tid för lek, skoj och pyssel. Varje vecka får barnen en bibelvers – läs den, prata om den och öva den gärna hemma!

Ansvarig ledare: Cecilia Mahrelind

Ungdomsaktivitet: Volleyboll

För dig som är tonåring eller ung vuxen har vi volleyboll på fredagar alternativt lördagar i Björkbergsskolans gymnastiksal. För info om tider etc, kontakta ansvarig ledare.

Ansvarig ledare: Wahku Htoo 073 058 54 17