Blogg

Okategoriserade

Välkommen till höstens Alpha och Betakurser, med samtal om livets stora frågor!

Nästa vecka börjar höstens Alpha- och betakurser – och DU är välkommen med! 💕

Alphakursen är en rad kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapade för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen och alla är välkomna, oavsett bakgrund. Varje tillfälle har tre gemensamma ingredienser: Gemenskap över en enklare måltid, Alphafilmer och efterföljande öppna gruppsamtal.

Vi kommer att ha en Alphakurs på torsdagkvällar kl 17.30, med start den 2 september och en Alphakurs för seniorer på tisdagar kl 12.00

Betakursen är en bibelcentrerad för dig som vill gå vidare oh lära dig mer om bibeln och kristen tro. Den är både för dig som är ny och gammal i tron, men även för dig som fortfarande funderar på och vill lära dig mer om trosfrågor efeter att ha gått en Alphakurs. Kvällarna består av gemenskap, föredrag och samtal.

Betakursen kommer att vara på tisdagkvällar kl 17.30, med start den 31 augusti.

—————

KOSTNAD: Kurserna är kostnadfria. Måltiden kostar 20 kr/ggr.

PLATS: Vi håller till i Baptistkyrkans församlingsgård, som ligger i centrala Hudiksvall mellan pizzerian Amanda och Monitor.

ANMÄLAN: Anmäl dig genom att ringa/SMS:a 0737 26 51 85 eller skicka ett meddelande här på Facebook.

Se infofilm om Alpha.

Du kan även läsa mer på Alpha

Okategoriserade

Nu börjar vi Alphakurs för seniorer!

Den 31 augusti kl 12.00 börjar vi en Alphakurs för dig som är senior, på dagtid! Kursen är öppen för alla intresserade, oavsett bakgrund. Anmäl dig redan idag på tele 0737 26 51 85 eller på Facebook.

Alpha är en rad kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen och alla är välkomna till gemenskap, filmföredrag och ett gott samtal! Varje kurstillfälle börjar med en gemensam måltid. Kursen är kostnadfri. Måltiden kostar 20 kr/ggr.

Sö 13/6 kl 11 Gudstjänst med Roul Åkesson från Brevlådemissionen

På söndag får vi besök av Roul Åkesson från Brevlådemissionen som nu är i Hälsingland för att tillsammans med kyrkor på de olika orterna dela ut Boken om Hopp, en bok med Nya Testamentet, samt vittnesbörd. I veckan påbörjas utdelningen i Hudiksvall!

Coronarestriktioner följs: Fasta platser och max 50 personer. Välkommen!🌸

DU kan också vara med i bibelutdelningen i Hudiksvall! Läs mer på HKR webbsida. Säg till om du vill vara med!

Okategoriserade

7/6-21 Var med och packa Boken om Hopp!

Som församling ska vi tillsammans med församlingarna i Hudiksvalls Kristna Råd dela ut ca 7000 biblar i Hudiksvall mellan den 14-16 juni! Ungefär hälften av dessa finns i Baptistkyrkan och behöver packas (bibel och kort läggs i plastficka och försluts med klisterhjärta.

Må kväll, 7 juni, kl 18.00 träffas vi därför för att hjälpas åt att packa dessa. Välkommen att hjälpa till, även du som tillhör något annat sammanhang! Det går även bra att vara utomhus på innergården och packa där. Kl 19.00 bjuds det på fika.

Välkommen!!