Blogg

Sö 13/6 kl 11 Gudstjänst med Roul Åkesson från Brevlådemissionen

På söndag får vi besök av Roul Åkesson från Brevlådemissionen som nu är i Hälsingland för att tillsammans med kyrkor på de olika orterna dela ut Boken om Hopp, en bok med Nya Testamentet, samt vittnesbörd. I veckan påbörjas utdelningen i Hudiksvall!

Coronarestriktioner följs: Fasta platser och max 50 personer. Välkommen!🌸

DU kan också vara med i bibelutdelningen i Hudiksvall! Läs mer på HKR webbsida. Säg till om du vill vara med!

Okategoriserade

7/6-21 Var med och packa Boken om Hopp!

Som församling ska vi tillsammans med församlingarna i Hudiksvalls Kristna Råd dela ut ca 7000 biblar i Hudiksvall mellan den 14-16 juni! Ungefär hälften av dessa finns i Baptistkyrkan och behöver packas (bibel och kort läggs i plastficka och försluts med klisterhjärta.

Må kväll, 7 juni, kl 18.00 träffas vi därför för att hjälpas åt att packa dessa. Välkommen att hjälpa till, även du som tillhör något annat sammanhang! Det går även bra att vara utomhus på innergården och packa där. Kl 19.00 bjuds det på fika.

Välkommen!!

Digital Gökotta 13/5 kl 8.00

Vanligen träffas alla Hudiksvalls kyrkor och församlingar på Köpmanberget för Gökotta kl 8.00 på Kristi Himmelsfärdsdagen. Som alla vet, så är det inte som vanligt i år, likväl vill vi samlas. Därför har vi löst det så att vi kommer att direktsända från Köpmanberget, där en mindre grupp samlas. Du är välkommen att delta via webben!