Okategoriserade

Påskvandring runt Lillfjärden

VÄLKOMMEN TILL ÖPPEN PÅSKVANDRING MED TIPSPROMENAD UNDER PÅSKHELGEN!
🌷🥚🐓🌷🌿

Påskhelgen är en stor helg i kyrkan, men på grund av pandemin är de flesta gudstjänster inställda, utom på nätet. Därför välkomnar vi istället till en Påskvandring genom påskens berättelse!

Du väljer själv hur du vill göra vandringen, då det finns flera infallsvinklar på varje station – som meditation och/eller som tipsrunda. Du har möjlighet att lyssna till de texter som står på din mobil, genom QR-koder, medan du promenerar. Du kan även genom QR-koder se ett antal kortare filmklipp, som illustrerar varje station i vandringen genom påsken.

Vandringen börjar vid Rosenträdgården på Kärleksstigen och går runt Lillfjärden. Inlämning av tipsrundan vid Baptistkyrkan (mellan Monitor och Amanda), med möjlighet till vinst; en pizza på Amanda.

Det är bara att ansluta sig. Gå med nära och kära, eller själv. Vandringen är öppen för alla, utan anmälan, och sitter uppe till och med Annandag Påsk kl 19.00.

Givetvis håller vi avstånd till varandra!

Se livefilmad infofilm.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Jesu verk på korset, då han triumferade över synden och över döden är orsaken till att vi med stor tacksamhet firar påsk! ♥️

Se gärna denna berörande (korta) film och gå vår Påskvandring runt Lillfjärden för att ta reda på mer. Och minnas denna världshistoriens viktigaste händelse! ✝️♥️🌍☝️

Han gjorde det. För dig. För mig.